Гърция : Солун

септември 28, 2017 in -Чужбина, 1-дневни и уикенди, 2018, Автобус, Актуално, Вид, Година, Гърция, Декември, Дестинация, Еднодневни, Месец, Септемврийски празници, Транспорт, уикенди, Юни

Print Friendly

 Солун

30 юни   и     8 декември   2018 г. 

39 лв.

 солун2 солун3солун солун1

06:30 ч. Отпътуване за Солун от София от Руски паметник с автобус по маршрут ГКПП Кулата – Промахон. Около 11.30 ч. пристигане в Солун (гр.Тесалоники), вторият по големина град в Гърция, основан малко след смъртта на Александър Велики в 4 в. пр. Хр. и наречен на сестра му Тесалоники. Градът е включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО.

11:30 ч. По желание и с допълнително заплащане – панорамна туристическа обиколка на града с посещение на църквата “Св. Димитър” – светеца, покровител на града, живял през 4 в.  или свободно време за пазар и разходка в центъра на Солун, възможност за плаване с кораб в залива.

17:30 ч.  Отпътуване за България. Пристигане в София на Руски паметник късно вечерта.  

 

                      Цена: 39 лева

 

 

Цената включва: транспорт с лицензиран и категоризиран автобус; пътни такси и паркинг, гранична такса; туристическа медицинска застраховка; водач – екскурзовод от “Селена тур”.

Цената не включва: панорамна обиколка на града с местен екскурзовод – 5 евро /мин.25 души/, лични разходи

      

 За пътуването до Гърция е необходима лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на връщане. При пътуване на лица под 18 години без придружител те се нуждаят от декларация за родителско съгласие за напускане на България, нотариално заверена и подписана и от двамата родители.

За пътуването не се изискват допълнителни имунизации или хигиенни предпазни мерки.

 

Направи заявка по тази оферта:
Дати на пътуване:
Име, Фамилия:
Брой туристи:
Тел. за връзка:
E-Mail:
Забележки:
Моля въведете текста в картинката: