Отзиви

Print Friendly, PDF & Email

Отзиви на туристи

 

Коментар от нашата Facebook страница – ноември 2018
Искам да похваля за прекрасното си сътрудничество с Ради в периода 1-2 ноември❣️Казвам го като колега, а като видях и усмихнатите туристи☺️браво!

 

 

Екскурзия до Москва и Санкт Петербург – Август 2018

Бях на екскурзията до Москва и Петербург от 8-ми до 15-ти август. Искам да изкажа задоволството си от отличната организация на програмата. Ръководителката на групата Радослава Денчева успяваше да спазва програмата, въпреки че ние не винаги бяхме навреме в уречения час на определено място. Грижеше се за всички и решаваше безпроблемно възникналите неудачи. Успяваше да обърне специално внимание на всеки от нас и да даде компетентен отговор на въпросите, свързани със забележителностите, които посещавахме. Високо квалифициран специалист и човек, който успяваше да отдели време на всеки от нас. Бих пътувала отново!

Валя Благоева


Мини почивка Паралия Катерини – юли 2018

Бях на мини почивка в Катерина Паралия с ,,Селена Тур”и Ваня Пейчева много съм очарована от всички и всичко хиляди благодарности и едно голямо БЛАГОДАРЯ!

Мая Станоева


Екскурзия до Москва и Санкт Петербург – Юни 2018, Водач – Радослава Денчева

Бях в групата до Москва и Санкт Петербург, която пътува в края на май и началото на юни. Радослава Денчева беше наш гид. Голям професионалист, неизчерпаем извор на знания. За секунда не ни остави да скучаем. Всеки детайл от пътуването беше изпипан до съвършенство. Благодаря за незабравимото пътешествие из велика Русия и с нетърпение очаквам следващото.

Ася Чолакова


Петрич – Рупите – Мелник – Сандански – Юни 2018

Учителите от 109 ОУ “Христо Смирненски” гр.София, които на 4 и 5 юни пътуваха с ученици на екскурзия до Петрич, Рупите, Мелник, Сандански благодарят от сърце на фирма “Селена Тур” за организацията и осъществяването на едно прекрасно пътуване, от което останаха удовлетворени както седмокласниците, така и ние – Красимира Атанасова и Павлина Иванова. Благодарим от сърце! До нови срещи!


Коментар от нашата Facebook страница – Април 2018

За първи път пътувах със Селена Тур и давам отлична оценка! За мен беше изключително удоволствие от прекрасното преживяване и от високия професионализъм на целия екип-Ваня, Юлия, Мартин и Радко. Много добри екскурзоводи-бяха подготвени, търпеливи и супер позитивни. С такива хора фирмата трябва да се гордее. Весели Великденски празници на всички! Бъдете здрави!

Марияна Николова


Коментар от нашата Facebook страница – Април 2018

Пътувахме за Будапеща. Много добре организирана програма. Изключителен екип ни се падна – шофьорите Мартин и Радко са професионалисти, екскурзоводките Ваня и Юлия са най-лъчезарните и спокойни дами. Стефка Стоянова


Коментар от нашата Facebook страница – Април 2018

Благодаря, Селена Тур, за цялата организация на пътуването ни! Преживяването беше страхотно и благодарение на екипа, който беше с нас- Юлето, Ванчето, Мартин и Радко, които се оказаха не само професионалисти, но и сърдечни хора. С удоволствие бих пътувала отново с този чудесен екип!
Весели празници!

Милена Бладжиева


Коментар от нашата Facebook страница – Март 2018

Благодаря Селена тур, за прекрасната екскурзия, за доброто настроение, изключителен професионализъм и точност. Благодаря на Юлето, Ванчето и Мартин за прекрасната почивка, добро настроение и точност. Бяхте СТРАХОТНИ. Благодаря!

Петя Лазарова


Екскурзия до Метеора – Март 2018

Много сме доволни за прекрастната екскурзия до Метеора 03-05.03.18.
Всичко беше повече от страхотно.

Елена Личева


Хърватия 22.09-25.09.2016г.

Искаме да ви благодарим за уникалната екскурзия до Хърватска, която беше от 22 09. Изказваме благодарности на „Селена тур” за дестинацията, за прекрасния екскурзовод Андрей, за двамата професионални шофьори Мартин и Димитър, на които сме поверени. Екипът от вашите служители е перфектен, хотелът, в който бяхме настанени, беше много добър както и храната. Останахме много доволни нашата група от шест човека ви благодари както сме пътували с вас и занапред ще пътувам. Сърдечни благодарности от Пламена, Дафнис, Теодора, Любомира, Йорданка и Надежда.


Древна Елада 28.02 – 03.03.2015 г.

Добре организирана екскурзия, компетентен екскурзовод, опитна водачка.
Пожелавам им успех!
Антоанета


Париж – 30.07-08.08.2013 Водач Андрей

Здравейте!

Специални благодарности за хубавата екскурзия до Париж,за добрата организация,за  доброто отношение и богата информираност на водача ,за любезното отношение на шофьора към хората от провинцията и за всичко останало.   Кина


Охрид 15-17 юли

Здравейте,
бих искала да Ви изкажа своите благодарности за прекрасната екскурзия до Охрид, която организирахте.
С нетърпение ще следя и следващи Ваши оферти.
До нови срещи.
Роза Роглева


Охрид – 6-8.07.2013

Здравейте,

мога да кажа само хубави думи за екскурзията. Просто беше много добре организирана и водача ни беше страхотен човек. На програмата ни беше много натоварена, но за сметка на това видяхме много неща. Като цяло сме много доволни и с голямо удоволствие бихме искали да попаднем в този екип отново /като водача и шофьора/.

Поздрави

Аглая Петкова


Охрид – 6-8.07.2013

Привет!

Много съм доволна от програмата на екскурзията до Охрид – 6-8.07.2013. Обектите бяха добре планирани по дни, екскурзоводите – българския и местния, както и транспорта са отлични. Хотелът беше добър, но би могъл да се мисли вариант с нощувки в самия град.
Ще следя офертите ви на сайта на агенцията, както и в Грабо.

С поздрави и пожелания за успех,
Росица Янева


Охрид – Македония – 06-08.07

Здравейте всички от екипа на “Селена Тур” !

Благодаря за писмото, което сте ми изпратили, много мило от Ваша страна!
Екскурзията, която Вие организирахте много ни хареса. Дестинацията Охрид, явно е много посещавана и предпочитана от много туристи ,и сега ,и ние /нашата група / се убедихме в това . Охрид е една съкровищница на много култура, история, природни прелести, които си заслужава да се видят от всеки.

Много сме доволни от водача ни – Андрей, от шофьора ни – Румен , от местния екскурзовод в Охрид, с помощна на които ние успяхме да се отпуснем и  да се насладим на почивката ни, да не мислим за нищо, защото вече други хора бяха помислили за това.

Благодарим и за организираната “жива музика”, защото  музиканта – Живко Ламбески, който ни осигурихте, успя да направи една незабравима весела вечер, естествено с помощта на нас, но важното е, че всичко това няма да се забрави. Музиканта създаде такава атмосфера, в която ние се почувствахме като “у дома си”, което е много важно за едно приятно прекарване.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Оставям Ви с пожелание за организиране на нови и все по-атрактивни пътувания и дано се възползваме от Вашите бъдещи оферти!

С уважение: Роза Цветанова


15-16.06 – Почивка на море за 2 дни

Специални благодарности на Боряна Радева – водач на групата до Кастри Лутро, Гърция за милото й отношение и загриженост, с което екскурзията беше удоволствие! Благодаря на организаторите за отличния избор на водач на автобус, голям професионалист! Пожелавам си да пътувам отново със същия екип!

Жана Радулова


Серес, Гърция

Казват, че всяко едно добро преживяване си личи от самото начало – по подобен начин беше и положението при мен когато предприех пътуване до Серес, Гърция – 09.02.13г.. Отношението на целия персонал, цялостната атмосфера беше на изключително високо ниво. Обиколихме различни забележителности, разходихме се из местните заведения и макар че не за пръв път бях в Гърция, в представите си се чувствах все едно за пръв път съм в тази страна. Това е нещо наистина значително когато някой благодарение на професионализма си успее да те накара да загубиш реална представа за нещата. Може би това е едно от пътуванията, които ще останат в съзнанието ми за по-дълго време, за което съм искрено благодарна на целия екип на агенцията.
Таня Брайкова


Виена – Будапеща

Благодаря на екипа с който бяхме на Виена-Будапеща от 27.10.-30.10.11 г.
Целият екип /екскурзовод и шофьори/ показаха висок професионализъм. Цялата група сме възхитени от отношението към всички, от цялостната организация на пътуването. Всяка фирма може да завижда на такъв екип. Отново бихме ползвали услугите на фирмата и на екипа. Благодарности от цялата плевенска група.
Св. Матеева