Отзиви

Print Friendly, PDF & Email

Отзиви на туристи

Хърватия 22.09-25.09.2016г.

Искаме да ви благодарим за уникалната екскурзия до Хърватска, която беше от 22 09. Изказваме благодарствие на „Селена тур” за дистинацията, за прекрасния екскурзовод Андрей, за двамата профисионални шофьори Мартин и Димитър, на които сме поверени. Екипът от вашите служители е перфектен, хотелът, в който бяхме настанени, беше много добър както и храната. Останахме много доволни нашата група от шест човека ви благодари както сме пътували с вас и занапред ще пътувам. Сърдечни благодарности от Пламена, Дафнис, Теодора, Любомира, Йорданка и Надежда.

 

Древна Елада 28.02 – 03.03.2015 г.

Добре организирана екскурзия, компетентен екскурзовод, опитна водачка.
Пожелавам им успех!
Антоанета

 

Париж – 30.07-08.08.2013 Водач Андрей

Здравейте!

Специални благодарности за хубавата екскурзия до Париж,за добрата организация,за  доброто отношение и богата информираност на водача ,за любезното отношение на шофьора към хората от провинцията и за всичко останало.        Кина


Охрид 15-17 юли
Здравейте,
бих искала да Ви изкажа своите благодарности за прекрасната екскурзия до Охрид, която организирахте.
С нетърпение ще следя и следващи Ваши оферти.
До нови срещи.
Роза Роглева


Охрид – 6-8.07.2013

Здравейте,

мога да кажа само хубави думи за екскурзията. Просто беше много добре организирана и водача ни беше стахотен човек. На програмата ни беше много натоварена, но за сметка на това видяхме много неща. Като цяло сме много доволни и с голямо удоволсвие бихме искали да поподнем в този екип отново /като водача и шофъора/.

Поздрави

Аглая Петкова


Привет!

Много съм доволна от програмата на екскурзията до Охрид – 6-8.07.2013. Обектите бяха добре планирани по дни, екскурзоводите – българския и местния, както и транспорта са отлични. Хотелът беше добър, но би могъл да се мисли вариант с нощувки в самия град.
Ще следя офертите ви на сайта на агенцията, както и в Грабо.

С поздрави и пожелания за успех,
Росица Янева


Охрид – Македония – 06-08.07
Здравейте всички от екипа на “Селена Тур” !

Благодаря за писмото, което сте ми изпратили, много мило от Ваша страна!
Екскурзията, която Вие организирахте много ни хареса. Дестинацията Охрид, явно е много посещавана и предпочитана от много туристи ,и сега ,и ние /нашата група / се убедихме в това . Охрид е една съкровищница на много култура, история, природни прелести, които си заслужава да се видят от всеки.

Много сме доволни от водача ни – Андрей, от шофьора ни – Румен , от местния екскурзовод в Охрид, с помощна на които ние успяхме да се отпуснем и  да се насладим на почивката ни, да не мислим за нищо, защото вече други хора бяха помислили за това.

Благодарим и за организираната “жива музика”, защото  музиканта – Живко Ламбески, който ни осигурихте, успя да направи една незабравима весела вечер, естествено с помощта на нас, но важното е, че всичко това няма да се забрави. Музиканта създаде такава атмосфера, в която ние се почувствахме като “у дома си”, което е много важно за едно приятно прекарване.

БЛАГОДАРИМ ВИ! 

Оставям Ви с пожелание за организиране на нови и все по-атрактивни пътувания и дано се възползваме от Вашите бъдещи оферти!

С уважение: Роза Цветанова


15-16.06 – Почивка на море за 2 дни
Специални благодарности на Боряна Радева – водач на групата до Кастри Лутро, Гърция за милото й отношение и загриженост, с което екскурзията беше удовалствие! Благодаря на организаторите за отличния избор на водач на автобус, голям професионалист! Пожелавам си да пътувам отново със същия екип!

Жана Радулова


Казват, че всяко едно добро преживяване си личи от самото начало – по подобен начин беше и положението при мен когато предприех пътуване до Серес, Гърция – 09.02.13г.. Отношението на целия персонал, цялостната атмосфера беше на изключително високо ниво. Обиколихме различни забележителности, разходихме се из местните заведения и макар че не за пръв път бях в Гърция, в представите си се чувствах все едно за пръв път съм в тази страна. Това е нещо наистина значително когато някой благодарение на професинализма си успее да те накара да загубиш реална представа за нещата. Може би това е едно от пътуванията, които ще останат в съзнанието ми за по-дълго време, за което съм искрено благодарна на целия екип на агенцията.
Таня Брайкова


Благодаря на екипа с който бяхме на Виена-Будапеща от 27.10.-30.10.11 г.
Целият екип /екскурзовод и шофьори/ показаха висок професионализъм. Цялата група сме възхитени от отношението към всички, от цялостната организация на пътуването. Всяка фирма може да завижда на такъв екип. Отново бихме ползвали услугите на фирмата и на екипа. Благодарности от цялата Плевенска група.
Св. Матеева