Санкт Петербург и 4 дневен КРУИЗ: Талин – Стокхолм – Хелзинки

март 19, 2019 in -Чужбина, 2019, Август, Актуално, Дестинация, Почивки, Промоция, Русия, Самолет, Транспорт

Print Friendly, PDF & Email

Санкт Петербург и 4 дневен КРУИЗ: Талин – Стокхолм – Хелзинки

м. август

2519 лв.

ПЕТЕРБУРГ и 4 дневен КРУИЗ: Талин Стокхолм – Хелзинки

Отстъпка 80 лв за ранно записване от 01.03 до 31.03.2019!

ГРУПА 09.08 – 17.08.2019 – ГАРАНТИРАНА!
ГРУПА 23.08 – 31.08.2019

9 дни/8 нощувки

ПРЕДИМСТВА НА НАШАТА ПРОГРАМА:

ЛИЦЕНЗИРАН БЪЛГАРСКИ ГИД В ПЕТЕРБУРГ И ПО ВРЕМЕ НА КРУИЗА!

ИНДИВИДУАЛЕН АВТОБУС САМО ЗА БЪЛГАРСКА ГРУПА ПО ВРЕМЕ НА ОБИКОЛКИ

В СТОКХОЛМ И ХЕЛЗИНКИ!

ПОСЕЩЕНИЕ НА МУЗЕЯ-КОРАБ ВАСА – НАЙ-ИЗВЕСТЕН МУЗЕЙ В ШВЕЦИЯ!

Ден 1/ София – Петербург

Тръгване от София в 12:30ч с полет на Аерофлот. Кацане в Москва в 15:35ч и продължение за Санкт Петербург в 18:2. Кацане в 19:4, посрещане, трансфер и настаняване в хотел

Москва” 4* www.hotel-moscow.ru/ или

Азимут” 4* https://de.azimuthotels.com/Russia/azimuthotelsaintpetersburg/ Нощувка.

Ден 2/ Петербург

След закуска започва панорамна обиколка на града с екскурзовод. Ще получите обща представа за града, ще видите прочути паметници на архитектурата – Зимния дворец, Марсово поле, Казанския събор и др., ще посетите Исакиевския събор, храма Възкресение Христово – един от шедьоврите на руската църковна архитектура. Свободно време за обяд . Посещение на Ермитаж – един от най-богатите музеи в света с картини на Леонардо да Винчи, Рубенс, Ван Гог и др. Връщане в хотела.

По желание вечеря в ресторант «Санкт Петербург» с типично руска кухня и фолклорна програма. Нощувка.

Ден 3/ Петербург – Петерхоф
След закуска
екскурзия в Петерхоф – извънградския дворец на Петър I, наречен „Столицата на фонтаните” заради поразително красивите си фонтани и каскади, превъзхождащ по великолепие много дворци, включително френския Версай. Разглеждане на Големия Дворец с Тронната, Балната зала и др., посещение на „Нижний парк” – прекрасния ансамбъл с фонтани, неслучайно определян от специалисти за един от най-хармоничните и стилни паркове в света. Връщане в Петербург .

Свободно време. По желание се предлага нощен тур с корабче по каналите на Петербург и река Нева – не пропускайте възможността да присъствате на единственото по рода си представление – точно в полунощ започва вдигането на мостовете над р.Нева. Нощувка.

Ден 4/ Петербург –Царско село – Круиз

След закуска екскурзия до Царско село – величествената лятна резиденция на руските царе. Посещение на пищния Екатерининския дворец с уникалната Кехлибарена стая и дворцовия парк, богато украсен с мраморни статуи, павилиони и мостове.

След посещение на двореца и парка очаква ни обяд в ресторант в Царско село. Връщане в Петербург,

трансфер до круизния кораб „Принцеса Анастасия“. Регистрация, паспортен/ визов контрол, качване на борда. Настаняване в каюти А или В класа и отплаване в 18:00ч до Талин. Събиране на групата за да ви разкажем накратко, как протича живота на кораба и какво ще ви е необходимо по време на круиза.

По желание вечеря на шведска маса в ресторанта на кораба Seven Seasс голямо разнообразие на блюда и неограничено количество на червено, бяло вино и бира. Нощувка.

Д