Гърция – на плаж за един ден

април 23, 2019 in -Чужбина, 1-дневни и уикенди, 2019, Автобус, Актуално, България, Вид, Година, Гърция, Дестинация, Еднодневни, Месец, Транспорт, уикенди, Юни

Print Friendly, PDF & Email

Гърция – на плаж за един ден

29 юни 2019 г.

45 лв.

1. ден

Отпътуване от пл. Руски паметник в 06.30 ч. с автобус по маршрут Дупница – ГКПП Кулата – Промахон – Аспровалта. Пристигане около 11.00 ч. в района на селището Аспровалта или Ставрос. Чудесна плажна ивица, ситен пясък и чисто море. Шезлонг и чадър се ползват срещу напитка /важи за цялото пребиваване на плажа/. Свободно време за плаж, пазаруване, обяд.

Отпътуване за София в 18.00 ч. Пристигане на пл. Руски паметник късно вечерта, около 22.30 ч.

Цена 45 лв.

За деца до 12 г. и пенсионери – 15 % отстъпка от редовната цена.

Цената включва: транспорт с лицензиран и категоризиран автобус, пътни такси и гранична такса, водач по време на пътуването.

За пътуването е необходима лична карта. При пътуване на лица под 18 години без придружител те се нуждаят от декларация за родителско съгласие за напускане на България, нотариално заверена и подписана и от двамата родители. За пътуването не се изискват допълнителни имунизации или хигиенни предпазни мерки.

Важно: Пътуването се осъществява при набран минимум от 45 плащащи туристи. 7 дни преди пътуването ще бъдете уведомени за това. При недостатъчен брой набрани туристи може да се преместите за следваща дата.

 

 
Направи заявка по тази оферта:
Дати на пътуване:
Име, Фамилия:
Брой туристи:
Тел. за връзка:
E-Mail:
Забележки:
Моля въведете текста в картинката: