Малта – 4 дни

ноември 15, 2018 in -Чужбина, 2019, Актуално, Година, Дестинация, Малта, Месец, Ноември, Октомври, Самолет, Транспорт

Print Friendly, PDF & Email

Малта – 4 дни

12 - 15 октомври и 9 - 12 ноември 2019

590 лв.

Малта

 

       

 

  

 

1. ден – Отпътуване от летище София – Терминал 1 с полет на WizzAir в 21.00 ч. София – Малта. Кацане на летище Малта в 22.00 ч. Посрещане на летището от местен представител. Трансфер до хотела и настаняване в хотел *** в района Сейнт Пол или Буджиба. Нощувка.

2. ден – Закуска. Отпътуване за Мдина – старата столица на Малта. Пешеходен тур в Мдина и свободно време. Екскурзия до Синята пещера, известна като „Блу Грото“, по възможност разходка с лодка, в зависимост от времето (цената не е включена – 8 евро). Отпътуване за най-старите храмове в света – Хаджар Ким и Мнаждра Темпъл – посещение на храмовете и филм. Екскурзия до Моста с посещение на Катедралата. Разходка до скалите Дингли и параклиса на Мария Магдалена. Посещение на Рабат – църквата „Св. Павел” и пещерата, в която е живял. Посещение на Ботаническата градина в Сан Антонио. Посещение на Марсашлок и трите живописни градчета в южната част – Виториоза, Сeнглеа, Коспикуа. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3. ден – Закуска. Целодневна екскурзия до остров Гозо /допълнително заплащане/. Трансфер от/до хотела. Лицензиран екскурзовод за целодневен тур. Включени билети за ферибот. Посещение на мястото с известния някога Син прозорец (Azure window). Посещение на църквата на чудесата. Посещение на столицата на острова – Виктория с високата крепост и красивите площади. Връщане в хотела в Малта. Вечеря. Нощувка.

4. денЗакуска. Екскурзия до столицата Валета – „Градът на Рицарите”, пешеходен тур и разглеждане на забележителностите с местен екскурзовод. Посещение на “горните” градини Барака и катедралата „Св. Йоан Кръстител”. Свободно време във Валета по търговската улица. Възможност за пазаруване и в търговската част на острова до Сейнт Джулиан. Трансфер до летището. Полет Wizz Air в 22.30 ч. Кацане в София в 01.20 ч. на Терминал 1.

Цена: 590 лв. при заявка до 60 дни преди пътуването

/доплащане за самостоятелна стая – 210 лв/

При вноска по-малко от 60 дни преди пътуването цената е с 10 % по-висока = 649 лв.

Важно: Последователността на екскурзиите по дни може да бъде променена.

Първа вноска 300 лв. до 60 дни преди пътуването.

Доплащане до 30 дни преди пътуването.

Цената включва: самолетни билети София – Малта и Малта – София; летищни такси и 1 брой малък ръчен багаж; трансфери: летище – хотел – летище; автобус с климатик за всички трансфери и екскурзии 3 нощувки, 3 закуски, 2 вечери в хотел ***; туристическа такса в хотела; туристическа медицинска застраховка; екскурзиите по програмата на острова с местен екскурзовод; вход в Катедралата във Валета; вход в катедралата “Св. Павел” и пещерата в Рабат; вход в катедралата в Мдина; вход в храмовете и прожекция на филм; водач – екскурзовод от туристическата агенция при минимум 15 туристи

Цената не включва: екскурзия до о-в Гозо50 евро /при мин. 12 души/; лични разходи.
За пътуването до Малта е необходима валидна лична карта или международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на връщане. При пътуване на лица под 18 години без придружител те се нуждаят от декларация за родителско съгласие за напускане на България, нотариално заверена и подписана и от двамата родители.

За пътуването не се изискват допълнителни имунизации или хигиенни предпазни мерки.

 

 

 

 
Направи заявка по тази оферта:
Дати на пътуване:
Име, Фамилия:
Брой туристи:
Тел. за връзка:
E-Mail:
Забележки:
Моля въведете текста в картинката: